Julegave til søster – 35 flotte og originale julegavetips

Ser du etter en julegave til din søster? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke julegavetips som vi håper kan passe perfekt.

Det er ikke alltid så enkelt å kjøpe gave. Gaven skal helst både være gjennomtenkt og til nytte. Du vil jo gjerne gi noe som hun blir glad for!

Heldigvis for deg har vi funnet en rekke flotte tips, som vi tror kommer til å passe perfekt!

Vi håper tipsene du får her kan hjelpe deg til å finne den perfekte julegave til søster.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk forsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til julegave til søster

Kategorier

En opplevelsegave kan være en sikker vinner

En opplevelsesgave er en flott julegave til søster. Mange setter mer pris på minner enn ting, og man har ofte nok av ting som står i hyllene og samler støv. Du kan for eksempel gi bort et opphold på spa-hotell eller billetter til en konsert eller kino. Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe søsteren di er interessert i, f.eks. matlaging, dans eller fotografering.

For flere tips, så kan du sjekke ut denne siden: Opplevelsesgaver.

Klær

Klær er et annet flott julegavetips til søster. Dette er jo tross alt noe alle trenger, og de fleste liker å ha noe nytt å pynte seg med.

Eksempler på slike gaver kan være: Gavekort på klesbutikk, Gavekort på skobutikk, Tøfler, Skjerf, Lue, Votter, Ullsokker, Badekåpe og Undertøy. Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Smykker og accessories

Accessories eller smykker kan også være en flott gave til søster. Du kan for eksempel gi bort øredobber, et armbånd eller en veske.

Dersom du ønsker å få forslag til smykker kan du sjekke ut denne siden: Smykker til henne.

Velværegave

En julegave innenfor skjønnhet og velvære kan være et annet fint julegavetips. Eksempler på slike julegaver kan være; parfyme, natt/dagkrem til ansiktet, håndkrem, fotkrem, bodylotion, neglelakk, såpe, hårprodukter, gavekort hos frisør eller gavekort på manikyr og pedikyr.

Fotogave

En fotogave er også en flott julegaveidé. Hvorfor ikke gi bort et fotoalbum fullt av minner som dere har delt sammen? Du kan også vurdere å gi bort et innrammet bilde av familien eller et innrammet bilde fra barndommen.

Humoristisk julegave til søster

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god julegaveidé. Det gjelder spesielt dersom dere har en litt spøkete tone dere i mellom. Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: morsomme julegaver som får frem latteren.

Reisegave

Dersom hun er glad i å reise, kan en koffert eller ryggsekk er et annet alternativ til julegave til søster

Spisbar gave

En spisbar gave kan også være en flott julegave til søster. Eksempler på slike gaver kan være sjokolade, vin, sukkertøy eller kanskje gavekort på en hjemmelaget middag hos deg.

Treningsutstyr

Du kan også vurdere å gi bort noe fint treningsutstyr. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke? Tips! På denne siden får du flotte julegaver til den treningsglade. 

Interiør

En interiørgaver kan også være en fin julegave til søster. Du kan for eksempel gi bort et duftlys, en blomstervase, en lysestake eller en pyntepute.

For flere tips og inspirasjon til interiørgaver kan du sjekke ut denne siden: Gave til interiør-interessert.

Teknologisk gave

Dersom budsjettet tillater det kan du også tillate å gi bort en teknologisk gave. En slik julegave kan for eksempel være en mobiltelefon, et nettbrett eller en bærbar pc. Et kompaktkamera eller speilreflekskamera kan også være flotte julegavetips.

Har du noen gode tips?

Vi har nå gitt deg en hel rekke av julegavetips som vi tror kan passe til din søster.

Nå vil vi gjerne høre fra deg!

Har du noen flere gavetips du har lyst til å dele med oss?

Hva er den fineste gaven du noen gang har fått?

Ta gjerne kontakt og fortell ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *