Gave til storebror – Mange artige og originale gavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til storebror? Nå trenger du ikke å lure lenger! Om du enten skal kjøpe en skal kjøpe en bursdagsgave eller julegave, her vil du garantert finne noe som passer!

NB! Disse gavetipsene passer til en voksen storebror.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til storebror

Kategorier

Hva med å gi bort en opplevelsesgave til din storebror? Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater? Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Klær eller sko kan også være en flott gave til storebror. Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Et annet tips er å gi bort et smykke. En slipsnål, mansjettknapper, eller et flott armbåndsur kan være en flott gave til storebror.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du 14 gode forslag til herresmykker på denne siden. 

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave.

Du kan også vurdere å gi bort en teknologisk gave, som en gadget, en bærbar pc, nettbrett eller GPS klokke.

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad storebror.

Dersom han er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

En parfyme er en flott gave til storebror. Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye.

Produkter innen daglig pleie er en flott gave til storebror. Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *