Bok til bestemor – 7 bøker som er flotte gaver til bestemor

Skal du kjøpe en bok til bestemor? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden tipser vi deg om 8 flotte bøker som bestemor helt sikkert kommer til å like.

1. Til verdens beste bestemor

Dette er en gavebok med mange søte ord til den mest kjærlige, omtenksomme, klokeste og helt klart søteste dame i verden. Dette er en flott bok til bestemor som du kan kjøpe her.

2. Bestemor – en gavebok

I denne gaveboka finner du små oppmuntrende og humørfylte tekster og sitater som passer til bestemor. Les mer om boken og kjøp den her.

3. Mormor Farmor – Håndbok for besteforeldre (Toppen Bech)

I denne inspirerende boken får bestemor en håndsrekning hva angår rampete, fengende opplevelser, bøker, film nyttige og unyttige råd og vink: Hvordan gjøre bestemamma Ravn til en hit. Hvordan gjøre løvene foran Stortinget levende. Hvordan lage rullekake, spise den og rydde kjøkkenet på 30 minutter. Toppen Bech forteller om sitt liv med de tre barnebarna. Dette er en flott bok til bestemor som du kan kjøpe her.

4. Hva skal vi finne på? – Idebok for besteforeldre

I denne boka finner du en samling ideer til ting besteforeldre kan finne på sammen med barnebarna. Her finnes forslag til både utflukter, leker, sang og musikk, tryllekunster ect. Les mer om boken og kjøp den her. 

5. Til min bestemor

Denne gaven ønsker du faktisk å få tilbake.
Gi boken til bestemor, og få henne til å fylle ut morsomme, uventede og engasjerende svar om seg selv. Resultatet blir en unik og personlig bok som du får tilbake. Les mer om boken og kjøp den her.

6. Bestemors hage

Denne boka er en nostalgisk tur inn i bestemors hage, full av bilder og beskrivelser gjennom fire årstider. Boka byr på minner fra bestemorhager over hele lande. I tillegg har boka også personlige historier fra kjente norske hageelskere. Dette er en flott bok til bestemor som du kan kjøpe her. 

7. Bestemors eventyrbok

I bestemors egen eventyrbok finner du et utvalg korte fortellinger fra den gang bestemor var barn, og fra da hennes egne barn var små. Fortellinger, eventyr, dikt og sanger fra bl.a. H.C. Andersen, Asbjørnsen og Moe, Inger Hagerup, Trond-Viggo Torgersen, Anne Cath. Vestly og Alf Prøysen. Les mer om boken og kjøp den her.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *