Forlovelsesringer i hvitt gull – Fantastisk vakre forlovelsesringer som sier “JA!”

Skal du fri til kjæresten din, og trenger tips og inspirasjon til hvilken forlovelsesring du skal velge? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi valgt ut flere flotte og klassiske forlovelsesringer i hvitt gull, som hun garantert kommer til å elske like mye 30 år frem i tid, som det hun gjør i dag. Disse ringene kommer garantert til å få henne til å sveve på en rosa sky!

Tips! Usikker på hvilken størrelse du skal velge? Se vår størrelsesguide helt nederst på denne siden.

1. Kjærlighetsring

Denne unike og vakre ringen i gult gull har 3 lekre diamanter og er på 1,00 CT. Du kan kjøpee den her.

2. Maud Enstensring 1,00CT

Vakker og klassisk norskprodusert enstensring i hvitt gull. Produsert av Sigmund Espeland som er en av Norges største leverandører. Les mer om ringen og kjøp den her.

3. Diamantring med hjerte 0,16CT

Denne diamantringen har en flott hjerteformet fatning, og er fra en av Norges største leverandører Sigmund Espeland. Dette er en flott forlovelsesring i hvitt gull som kan kjøpes her.

4. Enstensring 0,40ct

Vakker og elegant frierring med en enkel diamant på 0,4 CT. Ringen kommer fra en norsk leverandør, og har en klassisk fatning med 6 klør. Kan kjøpes på her.

6. Enstens dimantring i hvitt gull,1,00CT 6-klør

Denne vakre ringen er i hvitt gull og har en enstens diamant i 1CT.  Den elegante og smale fatning er en øyevekker for alle som ser ringen. Dette er en ideell frierring som garantert vekker begeistring hos mottakeren. Les mer om ringen og kjøp den her. 

7. Diamantring 0,39Ct

Denne flotte diamantringen i hvitt gull er norskprodusert av en av Norges største leverandører Sigmund Espeland. Ringen har en flott fatning, og kan kjøpes her.

8. Ingrid Enstensring 0,20 CT

Flott og elegant frierring i hvitt gull med diamant fra en av Norges største leverandører Pan Jewelry. Frierringen har en klassisk fatning med 6 klør, og det er også mulig å få 4 klør. Les mer om ringen her.

9. Dima ring 2,00ct Wsi 585

Eksklusiv og vakker 2,00ct. enstens diamantring i hvitt gull. Ringen har seks klør, og kan kjøpes på her.

10. Ring Rosett 1,00CT

Denne flotte diamantringen i hvitt gull er norskprodusert av en av Norges største leverandører Sigmund Espeland. Ringen har en flott fatning, og kan kjøpes her.

11. Diamantring 0,23CT

Flott og klassisk forlovelsesring i hvitt gull. Ringen ligner en typisk enstens ring, men har samtidig flere små diamanter som utformer et annet uttrykk. Du kan få kjøpt denne forlovelsesringen her.

12. Alliansering Lady 0,25CT

Vakker alliansering i hvitt gull som har fem diamanter på rekke. Kan kjøpes her.

13. Klassisk frierring med hjerte og tre diamanter

Den klassiske forlovelsesring i hvitt gull har flat innside og lett buet utside. Ringen har i tilllegg et inngravert hjerte med 3 diamanter inni. Kan kjøpes her.

 Tips til hvordan du skal finne riktig størrelse på ringen

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *