179 morsomme og originale gavetips til din gudfar

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til din gudfar?

Frykt ikke, nå trenger du ikke å fundere lenger.

På denne siden har vi nemlig samlet sammen en hel haug med morsomme og originale gavetips, som din gudfar garantert kommer til å like.

Gavetipsene kan fungere både som julegave, bursdagsgave eller rett og slett en “bare-fordi”-gave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til gudfar

Kategorier

Mange vil sette mer pris på en opplevelse enn fysisk gave. Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show, kino, konsert eller teater. Noe annet som kan være morsomt er å gi bort et gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, dans, surfing eller matlaging.

Du kan også vurdere å gi bort et herresmykke i gave. En slipsnål, mansjettknapper, eller et flott armbåndsur kan være en flott gave til gudfar.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du 14 gode forslag til herresmykker på denne siden. 

Klær eller sko kan også være en flott gave til gudfar. Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Du kan også vurdere å gi bort treningstøy dersom han er glad i å trene.

Treningsutstyr er også en flott gave. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

Du kan også vurdere å gi bort en teknologisk gave, som en gadget, en bærbar pc, nettbrett eller GPS klokke.

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad gudfar.

Eller hva med å gi bort en parfyme i gave til gudfar? Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye.

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave.

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave til gudfar. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

Produkter innen daglig pleie er en flott gave til gudfar. Som for eksempel deodorant, dusjsåpe, barberskum, fuktighetskrem etc. Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *