Kule julegaver – 49 av de kuleste gavene på nettet

Er du på utkikk etter noen skikkelig kule julegaver?

Da har du kommet på riktig sted!

På denne siden har vi rett og slett samlet de kuleste julegavene vi klarte å oppdrive på nettet.


Vi håper du finner den akkurat den riktige kule julegaven du er på utkikk etter blant disse! 🙂

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til kule julegaver

Kategorier

Vi vet ikke med dere, men vi synes at noe som ofte definerer kule julegaver er at de også er litt morsomme.
En kul julegave er altså av det humoristiske slaget om du spør oss! Og en god latter forlenger jo som kjent livet, så på den måten gjør du jo også mottakeren en tjeneste ved å gi bort en slik gave!
Mange av gavene vi har valgt ut over er humoristiske. La du for eksempel merke til det store vinglasset, eller den morsomme vekkeklokken som du må skyte for å få den til å tie stille – Perfekt gave til et B-menneske eller hva?

En opplevelsesgave er også en kul gave å gi bort. Du kan for eksempel gi bort billetter til en kul konsert, et stand-up show eller til teater. Du kan også gi bort en reisegave til et kult reisemål.

Andre eksempler på kule julegaver kan være brettspill, klær, sko, parfyme, velværegave – bare fantasien setter grenser her.

En teknologigave er også et bra eksempel på kule julegaver. Du kan for eksempel gi bort en spillmaskin, et tv-spill, en mobiltelefon, et mobildeksel eller en kul gadget.

Dersom mottakeren liker å lese er jo bøker en klassisk gave. Du må gjerne velge ut en bok innenfor et tema du vet at han eller hun har interesse av. Eventuelt så er et abonnement i bokklubb, et abonnement på et ukeblad, eller på lydbøker et artig alternativ og helt klart eksempler på kule julegaver.

Har du andre forslag til kule julegaver? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *