Gave til gravid – 81 flotte gavetips som passer til den gravide

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til gravid? Kanskje har du en gravid venninne eller søster, eller er det rett og slett kjæresten eller kona som er gravid?

Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet mange gode gavetips som kan passe til den gravide.

Disse gavetipsene kan passe både som bursdagsgave eller som julegave til den gravide.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til gravid

Kategorier

En velværegave er en flott gave å gi til gravid, og er noe som hun garantert fortjener. Du kan for eksempel gi bort en SPA-behanding eller massasje. En time hos fotpleier er også en fin gave, som hun garantert kommer til å sette pris på.

Du kan også vurdere å gi bort en skjønnhetsbehandling, for eksempel gavekort på time hos frisør, eller en pedikyr eller manikyr.

Mange gravide sliter med søvnen etterhvert som magen vokser. Da kan det hjelpe med en graviditetspute, som man kan sove med i sengen. Puten kan også fungere som en ammepute etter at babyen har blitt født.

Etter hvert som magen vokser trenger man ofte nye klær. Noen fine graviditetsklær er derfor en flott og helt sikkert velkommen gave. Dersom du synes det er vanskelig å vite størrelse eller stil, kan et gavekort på en klesbutikk som selger klær til gravide komme svært godt med. Du kan også vurdere å kjøpe noen fine ammeklær.

En reisegave er også en flott gave. Mange par reiser ofte på “babymoon”, som er den siste reisen de har sammen før babyen blir født.

Du kan også vurdere å gi bort noe til babyen. Du kan for eksempel gi bort noen søte babyklær, en bilderamme til babyen, en scrap-bok om graviditeten eller en utfyllingsbok om det første året til babyen.

Vi håper du fant noe som kan passe i disse tipsene, enten du skal kjøpe gave til en gravid venninne, kone eller familiemedlem.

Vet du om flere gaver som kan passe til den gravide? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *