Gave til 15 åring – Samling av morsomme og originale gavetips

Leter du etter et morsomt og unikt gavetips til 15 åring? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme tips som kan passe som gave til 15 åring. Gavetipsene kan passe både som julegave og bursdagsgave, eller rett og slett som en «bare-fordi»-gave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til 15 åring

Kategorier

Tenåringer tilbringer ofte mye tid på rommet sitt, så en interiørgave kan være den perfekte gave til 15 åring. Du kan for eksempel kjøpe et fint dynetrekk, en kul lampe, et kult speil eller et bilde i gave til 151 åring.
Et brettspill er en annen flott gave til 15 åring. Dersom 15-åringen spiller mye dataspill, kan det også et kult dataspill være en sikker vinner.
Bøker er en flott gave til 15 åring, som kan bringe mye mye glede og spenning inn i hverdagen. Bøkene om harry potter, eller «13 reasons why» bøkene passer for eksempel i gave til 15 åring. Du kan også vurdere et abonnement på et ukeblad som gave til 15 åring. Et abonnement i en bokklubb eller abonnement på lydbøker er andre flotte gave til 15 åring.
Alternativt kan du gi bort et gavekort på abonnement hos storytel NO, som ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. De har også mange barne- og ungdomsbøker i biblioteket sitt.
En teknologisk gave er et annet fint alternativ til gave til 15 åring. Du kan for eksempel gi bort en mobiltelefon, et nettbrett eller en PC. En gadget er også en flott gave til 15 åring.
Et abonnement på netflix eller spotify er en annen fin gave til 15 åring.
Har du andre forslag til gave til 15 åring? Da må du gjerne tipse oss i kommentarfeltet.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *