Valentinsgave til henne – 21 romantiske alternativer

Lurer du på hva du skal kjøpe i valentinsgave til henne? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden får du flere gode råd til hva du kan gi til din kjære.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

1. 24K Gullrose

Hvis du tenker på å gi bort roser til valentinsdagen, hvorfor ikke gi bort en rose av gull? Denne flotte rosen er belagt med 24 karat gull, og er en ypperlig kjærlighetsgave! Gullrosen ligger i en vakker eske på en seng av svart sateng. Du kan få kjøpt den her.

2. Fifty Days of Play – Brettspill

Fifty days of play er et frekt spill for deg og partneren din. Spillet er inspirert av bestselgeren Fifty Shades of Grey. Du kaster fargeterningen og trekker så et kort fra en av de fem kategoriene: fra den uskyldige hvite bunken til den mer snuskete svarte. Les mer om spillet og kjøp det her. 

3. Rødvinsglass med gravering

Rødvinen smaker garantert bedre dersom man har sitt eget navn på glasset. Eller hvorfor ikke gravere en koselig beskjed til din kjære? Les mer om glasset og kjøp det her. 

4. Kjærlighetspiller

Disse søte pillene inneholder en blank lapp der du kan skrive mange søte beskjeder til din kjære. Les mer om kjærlighetespillene og kjøp de her. 

5. 52 Weeks of romance

Denne gaven lar deg oppleve ett helt år av spenning og romantikk sammen med din kjære. I pakken finner du to satinposer med 26 romantiske oppgaver i hver pose. Totalt får dere 52 romantiske uker å oppleve! Les mer om 52 weeks of romance, og kjøp det her.

6. Gigantisk bamse

Hvorfor ikke overraske henne med en gigantisk teddybjørn? Bamse er hele 130 cm, og meget klemme-vennlig. Du kan kjøpe den her.

7. Floating og massasje

Floating og massasje er en fantastisk gave å gi til den kjære, spesielt dersom hun er litt ekstra stressa, anspent eller har mye å tenke på for tiden. Men hva er floating, spør du? Jo, floating går ut på man ligger i et basseng eller en tank med høykonsentrert saltvann. Hver tank inneholder faktisk 450 kg salt! Saltvannet gjør at man hoder seg flytende, og etterhvert vil man få følelsen av at man svever. Her er det virkelig mulighet for å nyte en pause fra hverdagen. Etter floatingen er gjennomført vil du få en deilig massasje, og du vil føle deg avslappet både i hodet og i kroppen. Les mer om floating og bestill her.

8. Sjokoladefontene

Dersom hun elsker sjokolade (og hvem gjør vel ikke det?), kan en sjokoladefontene være en flott og morsom gave. Denne sjokoladefonten kan sette en ekstra piff på valentinsdagen. Du kan lese mer om sjokoladefontenen her.

9. Snug Rug

teppe

Dette er rett og slett et genialt produkt – et mykt fleece-pledd med ermer! Ermene gjør at det blir enkelt å lese eller bruke pc uten at pleddet glir ned hele tiden. Dette er en varm og omtenksom gave som hun garantert kommer til å sette pris på og bruke mye! Pleddet kan fås i flere farger.

Les mer om pleddet – og kjøp det her.

10. Hjerteparaply

Denne flotte paraplyen tar seg godt ut både i sol og i regn, og er en flott gave til din kjære.

Du kan kjøpe den her. 

11. Bamsebukett

Overrask din kjære med en bukett som aldri visner, en bamsebukett! Les mer om denne orginale gaven her. 

12. I fucking love you krus

Et morsomt krus med klar og tydelig beskjed. Du kan lese mer om kruset og kjøpe det her. 

13. Kopp med personlig bilde

En kopp med personlig bilde er også en flott gave. Ta gjerne et bilde fra et flott minne dere deler sammen. Du kan skaffe koppen her.

16. Bilderamme

Denne søte bilderammen kan du kjøpe hos gaveideer.no.

17. Gylden “Love Lock” – med gravering

Vis kjæresten din at han har nøkkelen til ditt hjerte! Les mer om låsen og kjøp den her. 

Les mer om Beard Master og kjøp det her.

18. Massasjekule

Zenkuru massasjekule er enkel å bruke, og kommer i tillegg til overalt. All du trenger å gjøre er å rulle den over de vonde musklene, og du vil få en dyp og behagelig massasje som stimulerer blodsirkulasjonen. Les mer om massasjekulen og kjøp den her.

21. Varmepute

En hjerteformet varmepute er en perfekt valentinsgave til henne! Du kan kjøpe den her.

Tips! En del nettbutikker kjører gode tilbud og rabatter nå i tiden frem til 14. februar. Her finner du en oversikt over gode tilbud og rabattkoder.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *