Valentinsgave til han – 14 romantiske alternativer

Lurer du på hva du skal kjøpe i valentinsgave til han? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden får du flere gode råd til hva du kan gi til din kjære.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

1. Fifty Days of Play – Brettspill

Fifty days of play er et frekt spill for deg og partneren din. Spillet er inspirert av bestselgeren Fifty Shades of Grey. Du kaster fargeterningen og trekker så et kort fra en av de fem kategoriene: fra den uskyldige hvite bunken til den mer snuskete svarte. Les mer om spillet og kjøp det her. 

2. Rødvinsglass med gravering

Rødvinen smaker garantert bedre dersom man har sitt eget navn på glasset. Eller hvorfor ikke gravere en koselig beskjed til din kjære? Les mer om glasset og kjøp det her. 

3. Kjærlighetspiller

Disse søte pillene inneholder en blank lapp der du kan skrive mange søte beskjeder til din kjære. Les mer om kjærlighetespillene og kjøp de her. 

4. 52 Weeks of romance

Denne gaven lar deg oppleve ett helt år av spenning og romantikk sammen med din kjære. I pakken finner du to satinposer med 26 romantiske oppgaver i hver pose. Totalt får dere 52 romantiske uker å oppleve! Les mer om 52 weeks of romance, og kjøp det her.

5. Dog tag med personlig bilde

Gi bort et stilig smykke med personlig bilde. Les mer om smykket og kjøp det her.

6. Lærarmbånd med valgfri gravering

Dette lærarmbåndet med valgfri gravering er en flott gave til en stilbevisst mann. Du kan lese mer om armbåndet og kjøpe det her.

7. Sjokoladefontene

Dersom han elsker sjokolade (og hvem gjør vel ikke det?), kan en sjokoladefontene være en flott og morsom gave. Denne sjokoladefonten kan sette en ekstra piff på valentinsdagen. Du kan lese mer om sjokoladefontenen her.

8. I fucking love you krus

Et morsomt krus med klar og tydelig beskjed. Du kan lese mer om kruset og kjøpe det her. 

9. Kopp med personlig bilde

En kopp med personlig bilde er også en flott gave. Ta gjerne et bilde fra et flott minne dere deler sammen. Du kan skaffe koppen her.

11. Bilderamme

Denne søte bilderammen kan du kjøpe hos gaveideer.no.

13. Terapeutisk massasje i Oslo

Hvorfor ikke unne kjæreste din litt velvære og massasje? Du kan kjøpe en time med terapeutisk massasje her.

14. Gylden “Love Lock” – med gravering

Vis kjæresten din at han har nøkkelen til ditt hjerte! Les mer om låsen og kjøp den her. 

15. Beard Master

beard-master

Lei av skjegg i vasken? Da kan denne smarte kappen som du fester på speilet være løsningen. Alle skjeggstubber vil samles fint opp i kappen i stedet for i vasken og på badet for øvrig. Smart, ikke sant?

Les mer om Beard Master og kjøp det her.

16. Personlig trofé

Hva med å gi bort en trofé der du selv kan velge inskripsjonen? Du kan for eksempel gi han et trofe for å være verdens beste kjæreste? Kan skaffes her. 

17. Ølglass med gravering

Flott ølglass der du kan ha din egen, personlige inskripsjon. Ølen må jo bare smake bedre når du har ditt eget navn på glasset? Du kan kjøpe ølglasset her.

Tips! En del nettbutikker kjører gode tilbud og rabatter nå i tiden frem til 14. februar. Her finner du en oversikt over gode tilbud og rabattkoder.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *