Julegave til henne – Stor samling av flotte og unike julegavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe i julegave til henne? Da har du kommet til riktig sted. Enten du er ute etter et julegavetips til dama, ei veninne, tante, mamma eller bestemor – vi har samlet gaver som kan passe til de alle sammen.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Julegave til henne

Kategorier

Hva med å gi bort en litt “julete” julegave til henne? Du kan for eksempel kjøpe noe fin julepynt, et juleservise eller kanskje en “ugly christmas sweater”. Du kan også gi bort noe julesnacks, som for eksempel hjemmelagde karameller. Eller hva med å gi bort en god julete?

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott julegave til henne som har alt.

Du kan for eksempel gi bort billetter til en konsert /stand-up show / kino / teater. Ellers kan et gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging være et flott julegavetips til henne.

Et artig alternativ til julegave til henne er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini.

En reisegave er et annet flott julegavetips til henne. For eksempel er et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta være flotte alternativer.

En bok er også et fint julegave til henne. Her er mulighetene mange. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva slags hobbyer og interesser hun  har, kanskje du kan finne en passende hobbybok som passer som julegave til henne?

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb. Et abonnement på en lydbok-klubb, som truestory er et annet flott alternativ.

Hva med å slå på stortromma, og overrask henne med en ny og stilig mobiltelefon i julegave til henne?

En fotogave er et annet fint julegavetips til henne. Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av dere to (eller kun av deg), eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med bilder fra tiden dere har sammen kan også være moro å få.

Hva med å gi bort et flott maleri / poster til stua i julegave til henne? Her er det en fordel å være sikker på smaken hennes.

En velværegave er et annet fint julegavetips til henne. Et par varme tøfler eller et varmeteppe være kjekt å ha på kalde vinterdager.
Mange vil nok sette pris på gavekort på massasje eller hud/fotpleie i julegave.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *