Julegave til han – Stor samling av flotte og unike julegavetips

Er du på utkikk etter en julegave til han? Enten du er på utkikk etter en gave til typen, bror, onkel, far eller bestefar, så håper vi at du kan finne den perfekte gaven. På denne siden har samlet en rekke flotte julegavetips som passer utmerket til han.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Julegave til han – Stor samling av julegavetips

Kategorier

Hva med å gi bort en litt “julete” julegave til han? Du kan for eksempel kjøpe noe fin julepynt, et juleservise eller kanskje en “ugly christmas sweater”. Du kan også gi bort noe julesnacks, som for eksempel hjemmelagde karameller. Eller hva med å gi bort en god julete eller julekaffe?

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott julegave til han som har alt.

Du kan for eksempel gi bort billetter til en konsert /stand-up show / kino / teater. Ellers kan et gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging være et flott julegavetips til han.

Et artig alternativ til julegave til han er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini.

En reisegave er et annet flott julegavetips til. For eksempel er et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta være flotte alternativer.

En bok er også et fint julegavetips til han. Her er mulighetene mange. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva slags hobbyer og interesser han  har, kanskje du kan finne en passende hobbybok som passer som julegavegave til han?

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb. Et abonnement på en lydbok-klubb, som truestory er et annet flott alternativ.

Hva med å slå på stortromma, og overraske han med en ny og stilig mobiltelefon i julegave?

En fotogave er et annet fin julegave til han. Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av dere to (eller kun av deg), eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med bilder fra tiden dere har sammen kan også være moro å få, og er en flott julegave til han.

Hva med å gi bort et flott maleri / poster til stua i julegave til han? Her er det en fordel å være sikker på smaken hans.

En velværegave er et annet fint julegavetips til han. Et par varme tøfler eller et varmeteppe være kjekt å ha på kalde vinterdager.
Mange vil nok sette pris på gavekort på massasje eller hud/fotpleie i julegave til han.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *