Julegave til foreldre – 163 av de beste og mest originale julegavetipsene

Lurer du på hva du skal kjøpe i julegave til foreldre?

Det er ikke alltid så enkelt å finne den riktige gaven. Man ønsker jo som regel å gi bort noe som de blir oppriktig glade for, og ikke bare blir stående og støve ned i et skap.

Men frykt ikke, på denne siden har vi samlet en rekke smarte julegavetips. Vi håper tipsene du får her kan hjelpe deg til å finne den perfekte julegave til foreldre.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk forsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til julegave til foreldre

Kategorier

Opplevelsesgave

En opplevelsegave er et flott julegavetips til foreldre. Slike gaver kan bli et flott minne som man kan tenke tilbake på med glede for resten av livet. Du kan for eksempel gi bort billetter til konsert, teater, opera eller kino. Et annet alternativ er å gi bort et gavekort på et kurs på noe de er interessert i, for eksempel dans eller matlaging.

Dersom du tror en opplevelsesgave kan være tingen, anbefaler vi deg å sjekke ut denne siden: Forslag til opplevelsesgaver til par.

Reise

Dersom foreldrene dine er glade i å reise er en reisegave et annet flott julegavetips. Du kan for eksempel gi bort en weekend-tur til en storby, eller et opphold på spa-hotell. Dersom dere er flere søsken kan dere gå sammen og spleise.

For flere tips kan du sjekke ut denne siden: Gavetips til en som liker å reise.

Klær er en flott julegave

Klær er et annet flott alternativ til julegave til foreldre. Dette er tross alt noe alle trenger, og de fleste synes vel det er fint med noe å nytt å pynte seg med. Eksempler på slike julegaver kan være: Gavekort på klesbutikk, Gavekort på skobutikk, Tøfler, Skjerf, Lue, Votter, Ullsokker, Badekåpe og Undertøy. Kanskje du kan kjøpe matchende sett?

Dersom de er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Skjønnhet og velvære

En julegave innenfor skjønnhet og velvære kan være et annet fint julegavetips. Eksempler på slike gaver kan være; parfyme, natt/dagkrem til ansiktet, håndkrem, fotkrem, bodylotion, neglelakk, såpe, hårprodukter, gavekort hos frisør eller gavekort på manikyr og pedikyr.

En fotogave er en flott julegave til foreldre!

En fotogave er også en flott ide til julegave til foreldre. Hvorfor ikke gi bort et fotoalbum fullt av minner som dere har delt sammen? Et innrammet familiebilde er et annet fint julegavetips til foreldre.

Humoristisk gave

Å gi bort en humoristisk julegave til foreldre kan også være en god idé. En god latter forlenger som kjent livet. Dette kommer nok spesielt til å falle godt i smak dersom dere har en litt spøkefull tone dere i mellom.

Dersom du ønsker forslag til morsomme gaver, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Interiørgave

En interiørgaver kan også være en fin julegave til foreldre. Du kan for eksempel gi bort et duftlys, lyslykt, blomstervase, lysestake eller pyntepute. Du kan også vurdere å gi bort noe julepynt.

For flere tips og inspirasjon til interiørgaver kan du sjekke ut denne siden: Gave til interiør-interessert.

Teknologisk gave

Dersom budsjettet tillater det kan du også tillate å gi bort en teknologisk julegave til foreldre. En slik gave kan for eksempel være en mobiltelefon, et nettbrett eller en bærbar pc. Et kompaktkamera eller speilreflekskamera kan også være flotte gaver.

Dersom foreldrene dine er glad ei gadgets, kan du sjekke denne siden for gode tips: Kule gadgets som passer perfekt til julegave.

En spisbar julegave til foreldre

En spisbar gave kan også være en flott julegave til foreldre. Eksempler på slike gaver kan være sjokolade, vin, sukkertøy eller kanskje gavekort på en hjemmelaget middag hos deg. Du kan også sette sammen en fin gavekurv bestående av de godsakene de liker aller best.

Treningsutstyr

Du kan også vurdere å gi bort noe fint treningsutstyr. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke? Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til julegaver til den treningsglade.

Er du fornøyd med tipsene?

Vi har nå gitt deg en hel rekke av julegavetips til foreldre.

Nå ønsker vi gjerne å høre fra deg!

Har du noen flere julegavetips du har lyst til å dele med oss?

Hva er den fineste gaven du noen gang har fått?

Ta gjerne kontakt og fortell oss alt om det! Bruk kommentarfeltet nedenfor, og fortell!

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *