Julegave til besteforeldre – 41 flotte og unike gavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe i julegave til besteforeldre? Da har du kommet til det helt riktige sted.

På denne siden har vi samlet en hel rekke julegavetips som kan passe. Vi håper julegavetipsene kan hjelpe deg til å finne den perfekte julegave til besteforeldre.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til julegave til besteforeldre

Kategorier

Opplevelsesgave

En opplevelsesgave kan være en flott julegave til besteforeldre. Ofte har de samlet nok av ting som står i hyllene og samler støv i løpet av et langt liv. Hvorfor ikke heller gi bort en opplevelsesgave, som blir et minne man kan tenke tilbake på med glede for resten av livet.

Gode eksempler på slike julegaver kan være et opphold på spa-hotell eller billetter til en konsert eller kino. Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe de er interessert i, f.eks. matlaging, dans eller fotografering.

Dersom du tror en opplevelsesgave kan være tingen, anbefaler vi deg å sjekke ut denne siden: Forslag til opplevelsesgaver til par.

Reisegave i julegave til besteforeldre

Du kan også vurdere å gi bort en reisegave i julegave til besteforeldre. Hva med å ta de med på en langhelg i en storby for eksempel? Hvis budsjettet ikke tillater dette, kan du jo spleise sammen med eventuelle andre barnebarn eller dine foreldre.

For flere tips kan du sjekke ut denne siden: Gavetips til en som liker å reise.

Klær eller accessories

Klær er et annet flott alternativ til julegave til besteforeldre.

Alle synes vel det er fint med noe å nytt å pynte seg med. Eksempler på slike gaver kan være: Tøfler, Skjerf, Lue, Votter, Ullsokker og Badekåpe. Kanskje du til og med kan finne et matchende sett?

Dersom de er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Dersom du er usikker på stil og størrelse, så kan du alltids kjøpe et gavekort til en klesbutikk eller skobutikk.

Fotogave

En fotogave er også en flott julegave til besteforeldre. Hvorfor ikke gi bort et  fotoalbum fullt av minner som dere har delt sammen? Du kan også gi bort et flott innrammet bilde av alle barnebarna, eller av familien for øvrig.

En gave med humoristisk innslag

Har besteforeldrene dine god humor? Da kan det være en god idé å gi bort en humoristisk julegave kan også være en god idé.

Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme julegaver som får frem latteren.

Interiør

En interiørgaver kan også være en fin julegave til besteforeldre. Du kan for eksempel gi bort et duftlys, en blomstervase, en lysestake eller en pyntepute.

For flere tips og inspirasjon til interiørgaver kan du sjekke ut denne siden: Gave til interiør-interessert.

En spisbar julegave

En spisbar gave kan også være en flott julegave til besteforeldre. Eksempler på slike gaver kan være sjokolade, vin, sukkertøy eller kanskje gavekort på en hjemmelaget middag hos deg. Du kan også vurdere å sette sammen en fin gavekurv med diverse godsaker som du vet at de liker godt.

Treningsutstyr

Du kan også vurdere å gi bort noe fint treningsutstyr i julegave til besteforeldre.

Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade. 

Har du flere tips?

Har du noen flere tips til julegave til besteforeldre? Da må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *