Gave til vennepar – Samling av morsomme og originale gavetips til vennepar

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til vennepar? Da kan vi hjelpe deg! På denne siden har vi samlet mange fine gaveforslag. Forslagene kan passe både som bursdagsgave eller julegave. Vi håper du finner noe som passer perfekt til vennepar!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til vennepar

Kategorier

Vi håper at du har funnet noe som kan passe godt til et vennepar i blant gavetipsene vi har listet over.

En opplevelsesgave kan være en flott gave til vennepar. Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater. Noe annet som kan være morsomt er å gi bort et gavekort på et kurs i noe de er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til et reiseglad / turglad vennepar. Et sitteunderlag, termos eller turkniv er andre fine forslag til gave til par.

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave. Tenk litt på hva de interesserer seg for. Dersom de liker å snekkere kan du for eksempel gi de en hobbybok om snekkering.

En kjøkkenmaskin kan være en annen flott gave til vennepar. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

Klær eller sko kan også være en flott gave til vennepar. Dersom de er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Du kan også vurdere å gi bort treningstøy dersom de er glad i å trene.

Treningsutstyr er også en flott gave til vennepar. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

Du kan også vurdere å gi bort en teknologisk gave, som en gadget, en bærbar pc, nettbrett eller GPS klokke.

Produkter innen daglig pleie er en flott gave til vennepar. Som for eksempel deodorant, dusjsåpe, barberskum, fuktigshetskrem etc. Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *