Gave til svigerbror – 279 av de aller beste gavetipsene til din svigerbror

Skal du kjøpe gave til svigerbror, men er usikker på hva du skal kjøpe?

Så flaks at du fant denne siden da!

Vi har nemlig gjort mye av den kjedelig jobben for deg.

Ved å lete gjennom en rekke nettbutikker, har vi håndvalgt mange produkter som vi tror kan passe godt som gave til svigerbror.

Så enten du er ute etter en bursdagsgave eller julegave, så føler vi oss sikre på at denne listen vil være til god hjelp for deg.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk forsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til svigerbror

Kategorier

Tenk etter hva han interesserer seg for

Det er alltid en god idé å tenke over hva den som skal få gaven er interessert i. Har han noen spesielle hobbyer / fritidsaktiviteter han driver mye med på fritiden sin? Perfekt! Da blir mye lettere å kjøpe gave.

Det kan være en god idé å kjøpe utstyr som hun trenger for å drive med denne hobbyen. (Men sjekk først om han har det fra før da). Dersom han for eksempel er interessert i fotball, kan fotballsko eller en bok om fotball være en flott gave.

Dersom du trenger flere ideer, kan du kan se på denne siden for mer inspirasjon: Gaver etter interesse.

En opplevelsesgave er en flott gave til svigerbror

Opplevelsesgaver er veldig i vinden for tiden. Ofte har man nok materielle ting som bare står på en hylle og samler støv. Derfor kan det være fint å få en opplevelse i stedet. Dette er rett og slett en feiende flott gaveidé til svigerbror.

En opplevelsesgave trenger hekker ikke nødvendigvis å være dyr. Dut kan for eksempel være å gi bort billetter til kino, til en fotballkamp eller et museum.

Dersom du trenger noen gode idéer, så kan du sjekke ut den siden: Opplevelsesgaver – Stor samling av idéer. 

Treningsutstyr

Er han glad i å trene? Da kan treningsutstyr er en annen flott gave til svigerbror.

Du kan for eksempel kjøpe treningsklær eller sko. En fin sekk, goretex sko eller et behagelig sitteunderlag er flott dersom han interesserer seg for turer i skog og mark. Et gavekort i en sportsbutikk er en annen flott idé.

Gavekort

Et gavekort er slett ingen kjedelig gave. Dette er et flott alternativ dersom du er veldig usikker på hva svigerbror kan komme til å like. Ofte er det da bedre å kunne velge selv, i stedet for å gi bort noe som ikke helt slår an.

Og hvem liker vel ikke å kunne få valgt ut sin egen gave?

Dersom du ønsker å kjøpe et gavekort på nett, har vi laget en oversikt over en rekke nettbutikker som tilbyr digitale gavekort: Oversikt over nettbutikker som tilbyr gavekort. 

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *