Gave til sønn – 121 originale og tøffe gavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til din sønn? Da har du kommet på helt riktig sted.

Her har vi samlet en rekke gavetips, som vi har funnet ved å lete gjennom mange norske nettbutikker. Vi håper dette kan hjelpe deg til å finne den riktige gaven til din sønn.

NB! Disse gavetipsene går ut i fra at sønnen din er voksen. Dersom du skal kjøpe gave til et barn, ber vi deg om å heller sjekke ut denne siden: Gave til barn.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk forsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til sønn

Kategorier

Opplevelesgave

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er en flott gave. De fleste har jo mange ting som bare står å støver i en hylle. Mange vil nok verdsette opplevelser og minner mer.

En slik opplevelsesgave kan for eksempel være billetter til konsert, stand-up show eller kino.

Ellers kan et gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging være en flott gave.

For flere tips, så kan du sjekke ut denne siden: Opplevelsesgaver.

Smykke i gave til sønn

Et herresmykke er en annen flott gave til sønn. En slipsnål, mansjettknapper, eller et flott armbåndsur kan være fin gavetips. Du må gjerne få det gravert, for å få det til å bli ekstra spesielt.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du gode forslag til herresmykker på denne siden. 

Klær

Klær eller sko kan også være en flott gave til sønn. Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Dersom du er usikker på stil og størrelse, så kan du vurdere å gi bort et gavekort.

Teknologisk gave

Du kan også vurdere å gi bort en teknologisk gave, som en gadget, en bærbar pc, nettbrett eller GPS klokke. Dersom sønnen din er glad i gadgets, kan du sjekke denne siden for gode tips: Kule gadgets som passer perfekt til bursdags- eller julegave.

Reisegave

Dersom sønnen din er glad i å reise, kan en reisegave være en flott gave. Du kan for eksempel gi bort en weekend-tur til en storby. Gå gjerne sammen med andre søsken eller foreldre og spleis på en slik gave.

En koffert eller ryggsekk kan være en annen flott gave til en reiseglad / turglad sønn.

For flere tips kan du sjekke ut denne siden: Gavetips til en som liker å reise.

Treningsutstyr

Dersom han er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gavetips. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

For flere tips kan du sjekke ut denne siden: Gavetips til den treningsglade.

Lesestoff

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave, eller et medlemskap i bokklubb.

Sjekk også ut denne siden: Gavetips til en som er glad i å lese bøker. 

Velværeprodukter

En parfyme er et flott gavetips til sønn. Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye.

Produkter innen daglig pleie er en flott gave til sønn. Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for. Du kan for eksempel kjøpe en god after shave, en barberhøvel eller lignende.

Kjøkkenmaskin

En kjøkkenmaskin kan være et flott gavetips til sønn. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin i gave til sønn.

Hva synes du om disse tipsene?

Vi har nå gitt deg en hel rekke av gavetips som vi tror kan passe til din sønn.

Nå ønsker vi gjerne å høre fra deg!

Har du noen flere gavetips du har lyst til å dele med oss?

Hva er den fineste gaven du noen gang har fått?

Ta gjerne kontakt og fortell ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *