Gave til henne – De beste og mest originale gavetipsene til kvinner

Leter du etter en gave til henne? Da har du kommet til riktig sted. Enten du er på utkikk etter en gavet til en kjæreste, til mamma, eller en venninnegave, så vil du finne de beste gavetipsene på denne siden.

Her får en rekke morsomme og originale gaveideer som hun garantert kommer til å like. Gavene kan passe både som julegave og bursdagsgave.

Se også: 

Gave til kjæreste –  Gave til mamma – Gave til søster – Gave til tanteGave til bestemor – Gave til oldemor – Gave til svigermor – Gave til gudmor – Morsdagsgave

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til henne

Kategorier

Tips! Er du litt sent ute eller frister det rett og slett ikke så veldig å stresse rundt i butikker for å finne en gave til henne? Da finner du kanskje noe smart her – 6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Opplevelsesgave

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ som gave til henne.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. webdesign, fotografi, dans eller kunst.

Accessories

Accessories eller smykker kan også være en flott gave til henne. Du kan for eksempel gi bort et fint par øredobber, et armbånd eller en veske.

En gave som får frem latteren

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Treningsutstyr som gave

Dersom hun er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi til henne. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet,sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke? Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade. 

En koffert eller ryggsekk er et annet alternativ til gave til henne.

Klær er en flott gave

Klær er et annet flott alternativ til gave til henne. Dette er tross alt noe alle trenger, og de fleste synes vel det er fint med noe å nytt å pynte seg med. Eksempler på slike gaver kan være: Gavekort på klesbutikk, Gavekort på skobutikk, Tøfler, Skjerf, Lue, Votter, Ullsokker, Badekåpe og Undertøy. Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Interiørgave til henne

En interiørgaver kan også være en fin gave til henne.  Du kan for eksempel gi bort et duftlys, en blomstervase, en lysestake eller en pyntepute.

Teknologisk gave

Dersom budsjettet tillater det kan du også tillate å gi bort en teknologisk gave. En slik gave kan for eksempel være en mobiltelefon, et nettbrett eller en bærbar pc. En pulsklokke, et kompaktkamera eller speilreflekskamera kan også være svært flotte gaver.

Spisbare gaver

En spisbar gave kan være en flott julegave til henne. Eksempler på slike gaver kan være sjokolade, vin, sukkertøy eller kanskje gavekort på en hjemmelaget middag hos deg.

Velværegave

En gave innenfor skjønnhet og velvære kan være et annet fint gavetips. Eksempler på slike gaver kan være; parfyme, natt/dagkrem til ansiktet, håndkrem, fotkrem, bodylotion, neglelakk, såpe, hårprodukter, gavekort hos frisør eller gavekort på manikyr og pedikyr.

Hva er din mening?

Så, hva syntes du om disse gavetipsene vi har kommet med? Fant du noe som passet, eller har du kanskje bestemt deg for å gi bort noe helt annet?

Kanskje har du et gavetips som vi ikke har nevnt her som du gjerne vil dele?

Uansett hva du har kommet fra til så vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt ved å bruke kommentarfeltet nedenfor, vi blir veldig glade for alle tilbakemeldinger vi kan få 🙂

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *