Gave til gullbryllup – 89 flotte og unike gavetips til gullbryllup

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til gullbryllup?

Da har du kommet på riktig sted.

På denne siden har vi samlet en rekke flotte gavetips som kan passe til det flotte paret.

Vi håper dette hjelper deg på veien til å finne den perfekte gave!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til gullbryllup

Kategorier

En opplevelsesgave er en flott gave, som egner seg godt som gave til gullbryllup. Du kan for eksempel gi bort billetter til konsert, teatereller kino. Et annet forslag er å gi bort et gavekort på et måltid på en fin restaurant. Alternativt kan du jo be hjem paret på en hjemmelaget middag hos deg.

En reisegave er også en veldig flott gave til gullbryllup. Du kan for eksempel gi bort et opphold i en storby eller en sydentur. Et opphold på SPA-hotell er også en veldig flott gave til gullbryllup.

Du kan også vurdere å gi bort noe i gull – paret feirer jo tross alt gullbryllup. Du kan for eksempel gi bort et gullsmykke til henne og en slipsnål i gull til han.

En fotogave er en annen flott gave til gullbryllup. Du kan for eksempel sette sammen en fin fotobok som dokumenterer fine opplevelser du har hatt sammen med de som feirer gullbryllup. Du kan også ramme inn et fint bildet du har av paret. Ellers har mange av fotobutikkene mulighet til å lage personlige gaver med bilde, for eksempel så kan du lage kopper med bilde av paret, musematte, sekker og puter, mulighetene er mange!

En bokgave er et annet flott alternativ til gave til gullbryllup. Tenk litt på hva paret er interessert i, og kjøp gjerne en bok om det temaet. Alternativt kan du gi bort et abonnement på en bokklubb.

Du kan også vurdere å gi bort en interiørgave eller kunst i gave til gullbryllupet. En hagebenk til hagen er kanskje en ide?

Ellers er blomster alltid en klassiker, og en flott gave til gullbryllup. Du kan også vurdere å kjøpe et frukttre eller en fin prydbusk til hagen.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *