Gave til gammel mann – 43 flotte og unike gavetips

Leter du etter en original og morsom gave til en gammel mann?

Da har du kommet til riktig sted.

På denne siden har vi samlet en rekke fine tips som kan passe som gave til en gammel mann.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Fine forslag til gave til gammel mann

Kategorier

De fleste gamle menn har det meste de trenger allerede. Derfor er det jammen ikke enkelt å finne ut hva man skal kjøpe i gave.

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt. Du kan for eksempel gi bort billetter til konsert eller teater, eller kanskje gi bort et gavekort på et kurs i noe han er interessert i. Du kan også vurdere å spandere på han en fin middag på restaurant. Eventuelt kan du gi bort en invitasjon til en hjemmelaget middag hjemme hos deg selv.

Eller hva med å gi bort en reisegave? Et godt alternativ kan være å gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen i gave til gammel mann.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert glede jubilanten.

Du kan også vurdere å gi bort forbruksvarer som for eksempel mat og drikke. Eksempler på dette kan være en fruktkurv, god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe eller konfekt. Alt dette er fine gaver til en gammel mann.

En fotogave er en flott gave til gammel mann. Du kan for eksempel ramme inn et bilde av et fint minne dere deler sammen.
Andre eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med personlige bilder kan også være stas å få.

Andre forbruksvarer kan være velværprodukter som barberkrem, barberhøvel eller et godt etterbarberingsvann.

Ellers kan et smykke være en gave til gammel mann. For eksempel kan en slipsnål eller mansjettknapper fine alternativer.

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. En god latter forlenger som kjent livet.

En bokgave er en annen mulig gave til gammel mann. Her er mulighetene nesten uendelige. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterære klassikere til sakprosa. Tenk litt på hva jubilanten er interessert i. Værdagbok eller slektsbok kan være artige alternativer. Et annet fint alternativ er å gi bort et lesebrett til den leseglade. Et abonnement på ukeblad er også en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover.

Dersom den eldre mannen som skal få gaven er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. På denne siden får du 16 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

Den eldre mannen fortjener garantert litt mer velvære i hverdagen. Fine eksempel på slike gaver kan være en god dag/nattkrem, håndkrem eller fotkrem. Varme, myke tøfler eller varmeteppe kan også være kjekt å ha på kalde vinterdager.

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave til gammel mann. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

Klær eller sko kan være en annen flott gave til gammel mann. Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller størrelse du skal velge, kan det være lurt med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk. Et annet alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter. Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *