Gave til forlover – 59 unike og morsomme gavetips

Skal du kjøpe gave til forlover?

Forloveren din har sikkert gjort en stor innsats for å være med på å gi deg en fin bryllupsdag.

De får ofte mange oppgaver, som for eksempel å arrangere utdrikningslag og holde tale på bryllupsdagen.

I etterkant av dagen kan det være hyggelig å gi de en liten påskjønnelse, så de vet at du setter pris på vennskapet og det de har gjort for deg.

På denne siden har vi samlet en rekke gavetips til deg som skal kjøpe en gave til forlover. Vi håper disse tipsene kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte gave til din forlover.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til forlover

Kategorier

En fotogave er en flott gave til forlover. Du kan for eksempel sette sammen en scrapbook med bilder fra tiden da dere ble kjent med hverandre frem til nå. Du kan gjerne avslutte med bilder fra bryllupet, kanskje har du også noen bilder som har blitt tatt hos fotograf?

Et annet alternativ er å ramme inn et bilde av dere som ble tatt på bryllupdagen. Du kan gjerne legge ved et kort med noen utvalgte fine ord og takk for hjelpen på bryllupsdagen.

En blomstergave er en annen klassisk gave, og passer fint som gave til forlover. Du må gjerne bestille blomster hjem til døren hennes / hans, så kommer det som en fin overraskelse.

Du kan også sette sammen en fruktkurv som gave til forlover. Kurven behøver ikke nødvendigvis å inneholde frukt heller, du kan putte inni vin, konfekt, spekeskine, velværeprodukter, ukeblader / bøker – mulighetene er mange. Dette er en fin gest som viser at du setter pris på din forlover.

Et smykke er en annen fin gave til forlover. Du kan kjøpe et halssmykke, et armbånd eller øredobber for eksempel. Til mannlig forlover kan du for eksempel kjøpe en slipsnål eller mansjettknapper.

En interiørgave er et annet fint alternativ. Du kan for eksempel gi bort en vase, en pyntefigur, lys, lysestake eller lignende i gave til forlover.

For tiden er det også svært populært å gi bort opplevelsesgaver. Hva med å gi bort billetter til konsert, teater eller kino i gave til forlover? Eventuelt kan du gi bort et gavekort på måltid hos en fin restaurant.

Dersom du har noen andre tips til gave til forlover må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor. Lykke til!

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *