Gave til far fra datter – 129 smarte gavetips til din far

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til din far? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke gavetips som kan passe flott som gave til far fra datter.

Du er ikke alene om å synes det er vanskelig å finne den perfekte gave til far. Den situasjonen støter de fleste på et par ganger i året, som jul, bursdag eller på farsdag. Det er også mange andre anledninger som gjør at far kan fortjene en ekstra påskjønnelse.

På denne siden vil vi hjelpe deg med tips og inspirasjon til hva du kan kjøpe i gave. Her vil du finne mange gavetips i forskjellige prisklasser og kategorier. Gavene kan passe til mange forskjellige anledninger. Her er det noe til både den unge, den eldre, den nybakte og den erfarne pappa. Her finner du gaver i alle størrelser, og til enhver smak.

Husk også på at en gave ikke behøver å koste en formue. Det er jo tross alt tanken som teller!

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk forsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Kategorier

Oppelevelsesgave til far

Vårt første tips er å gi din pappa en opplevelsesgave. Faren din har garantert nok ting som står i hyllene og samler støv. Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater. Et gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging er også en flott gave!

Herresmykke

Et herresmykke er et annet flott gavetips. Faren din vil garantert sette pris på å få en slipsnål, mansjettknapper, eller et flott armbåndsur i gave.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du 14 gode forslag til herresmykker på denne siden. 

Treningsutstyr

Liker faren din å trene? Da kan treningsutstyr være et bra gavetips. Du kan for eksempel gi bort en fiskestang, fotballsko, golfutstyr eller ski.

Til en reiseglad/turglad pappa kan en koffert eller ryggsekk være et flott gavetips. Andre fine forslag til gave kan være et sitteunderlag, termos eller turkniv .

Velværegaver

Produkter innen daglig pleie er en flott gave til pappa. Som for eksempel deodorant, dusjsåpe, barberskum, fuktigshetskrem etc. Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for.

Eller hva med å gi bort en parfyme i gave til pappa? Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye.

Klær eller sko

Faren din setter garantert pris på å få nye klær eller sko i gave. Selv om det kanskje er litt kjedelig å få et sokkepar eller en skjorte, er jo dette ting som garantert blir brukt. Dersom du er usikker på størrelse bør du ta med byttelapp. Du kan også vurdere å gi bort et gavekort i en klesbutikk.

Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Du kan også vurdere å gi bort treningstøy dersom han er glad i å trene.

Teknologisk gave til far

Er faren din glad i teknologi og gadgets? Da kommer garantert en teknologisk gave til å falle i smak.

Eksempler på slike gaver kan være en bærbar pc, mobiltelefon, nettbrett eller GPS klokke.

Lesestoff i gave til pappa

Dersom pappaen din leser mye ukeblad eller aviser, kan et abonnement på et ukeblad være en flott gave.

Du kan også vurdere å kjøpe en bokgave. Tenk litt på hva han interesserer seg for. Dersom han liker å snekkere kan du for eksempel gi han en hobbybok om snekkering.

En kjøkkenmaskin

En kjøkkenmaskin kan være en annen flott gave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *