Gave til den som har alt – 91 unike og morsomme gavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til den som har alt?

Da har du kommet på riktig sted.

På denne siden har vi samlet en rekke flotte, humoristiske, unike og eksklusive gaver.

Vi håper dette hjelper deg på veien til å finne den perfekte gave til den som har alt! 🙂

Tips! 
Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her – 7 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til den som har alt

Kategorier

Du kan også vurdere å gi bort en symbolsk gave til den som har alt. En slik gave kan kan for eksempel være et gavekort til et godt formål eller et produkt der overskuddet går til et godt formål. Du kan sjekke ut en oversikt over ulike tilbydere av slike gaver på denne siden: Gaver med mening.

Opplevelsesgaver er et flott alternativ til gave til den som har alt.

Hva med å gi bort billetter til en konsert med favorittbandet? Alternativt kan du gi bort billetter til stand-up show / kino / teater.

Eller hva med å invitere mottakeren på en fin restaurant? Selskapet kan for eksempel være deg selv, eller så kan du gi et gavekort som dekker mat og drikke til for eksempel to personer.  Et annet alternativ er å invitere hjem til en hjemmelaget middag hos deg.

En reisegave er en annen forslag til gave til den som har alt. Du kan for eksempel gi bort et weekendopphold i en storby, eller bare et opphold på et hotell i nærheten.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. fotografering, dans eller matlaging. Dette er en flott gave til den som har alt!

Ellers kan forbruksvarer være en fin gave til den som har alt. Du kan for eksempel sette sammen en kurv med diverse frukt, spekeskinke, sjokolade, potetgull, eller velværeprodukter som dusjsåpe, håndssåpe etc. Mulighetene er mange! Du kan også vurdere å gi bort et abonnement på matkasse i gave til den som har alt.

En morsom gave er også et fint alternativ. En god latter forlenger som kjent livet, og alle har vel bruk for litt mer humor i livet sitt. Dersom du ønsker flere forslag til morsomme gaver, kan du sjekke ut denne siden – forslag til morsomme gaver som får frem latteren. 

En fotogave er også en flott gave. Du kan for eksempel sette sammen et fint fotoalbum eller fotoalbum med minner du har sammen med mottakeren. Du kan også ramme inn et enkelt bilde av et fint øyeblikk dere har delt sammen.

Har du flere forslag til gave til den som har alt? Da må du gjerne tipse oss i kommmentarfeltet under 🙂

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *