Gave til datter – 327 hyggelige gavetips til din datter

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til din datter? Da har du kommet til riktig sted.

Vi har letet gjennom en rekke nettbutikker, og håndvalgt mange produkter som vi tror kan passe supert som gave til datter.

Enten du er ute etter en bursdagsgave eller julegave, så føler vi oss sikre på at denne listen vil være til god hjelp for deg.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk forsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til datter

Kategorier

Tenk på hva hun er interessert i

Når man skal kjøpe en gave, er det alltid en god idé å tenke litt over hva vedkommende er interessert i. Har hun noen spesielle hobbyer eller interesser? Da kan det være en god idé å kjøpe utstyr som hun trenger for å drive med denne hobbyen.

Er hun for eksempel interessert i strikking eller håndarbeid? Da kan jo garn eller en strikke-bok være en flott gave. Du kan se på denne siden for mer inspirasjon til interesse-baserte gaver: Gaver etter interesse.

En opplevelsesgave er en flott gave til datter

En opplevelsesgave er en annen flott gaveidé til datter. Mange har jo nok av ting som bare står og støver ned på en hylle. Derfor vil mange sette pris på å få en opplevelse i gave i stedet.

Dersom du er bekymret for prisnivå, så kan vi forsikre deg om at en opplevelsesgave trenger ikke å være dyr. Eksempler på slike gaver kan være å gi bort billetter til kino eller et museum.

Dersom du trenger noen gode idéer, så kan du sjekke ut den siden: Opplevelsesgaver – Stor samling av idéer. 

Reisegave

En reisegave er et annet flott alternativ. Hva med å ta med datteren din på en weekendtur til en storby? Dette er en gave som vil gi dere gode minner å se tilbake på.

Alle trenger velvære i hverdagen

En velværeprodukt er en annen fin gave til datter. Du kan for eksempel gi bort en fin fuktighetskrem til ansikt, hender eller føtter, eller kanskje en deilig parfyme. Du kan også vurdere å gi bort en avslappende behandling. Et gavekort på en spabehandling eller massasje er flotte eksempler på slike gaver til datter.

En fruktkurv er en fin klassiker

Du kan også vurdere å gi bort en fruktkurv i gave til datter. Det trenger ikke nødvendigvis å være frukt heller, du kan gjerne fylle opp kurven med ting som du vet at hun liker. Det kan være alt fra spiselige ting som spekeskinke eller vin, til velvære og sminke-produkter.

Du kan også lage en “filmkveld”-kurv, der du legger inn et par Blueray-filmer, popcorn, drikke, pledd, kakao, kjeks osv. Innholdet kan rett og slett være alt hun trenger for en perfekt hjemmekveld med en god film.

Smykke

Du kan også vurdere å gi bort et smykke i gave til din datter. Dette er en klassisk gave som de fleste vil sette pris på. Dersom du har lyst til å handle på nett, kan vi anbefale å sjekke ut denne siden for mange flotte smykker: Jewelbox.

Si det med blomster

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen i gave til datter.

Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert glede datteren din.

Dersom du fortsatt er usikker på hva du skal kjøpe i gave til datter, så kan også et gavekort være en fin idé. Det er bedre å gi bort et gavekort der hun selv kan velge gaven, i stedet for å gi bort noe du er litt usikker på om hun faktisk kommer til å like.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *