De 81 beste tipsene til gave til ansatte – Vi hjelper deg å finne firmagavene

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave til ansatte?

Disse menneskene jobber jo dag inn og ut for firmaet, og de fortjener garantert en påskjønnelse.

Frykt ikke, nå trenger du ikke å fundere lenger på hva du kan kjøpe.

På denne siden har vi nemlig samlet sammen en hel haug med unike og flotte gavetips.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tips til gave til ansatte

Kategorier

Gled de ansatte med en gave!

Gavene dere skal kjøpe til de ansatte trenger ikke å være kjedelige. Sett gjerne pris på de ansatte med morsomme gaver som det blir litt prat om, på den måten blir effekten enda større! Dersom du ønsker å gi bort en litt morsom gave, anbefaler vi deg å ta en titt på coolstuff.no sine hjemmesider, de har mange originale og morsomme produkter. De har også en egen kategori i sin nettbutikk som de kaller firmagaver, den kan du besøke her: Firmagaver.

Blomster er en klassisk gave til ansatte

En blomstergave er en sikker klassiker som gave til ansatte. En blomsteroppsats eller en potteplante blir garantert satt pris på.
Et annet alternativ er å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen. Du kan for eksempel sjekke ut Euroflorist sin nettside for å bestille blomster til de ansatte: Euroflorist.

Opplevelsesgave

Et annet alternativ er å gi bort en opplevelsesgave. Hva med å gi bort billetter til en konsert? Alternativt kan du gi bort billetter til stand-up show / kino / teater.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe de ansatte er interessert i, f.eks. fotografering eller matlaging.

En fruktkurv kan være en flott gave til ansatte. Du kan også fylle opp kurven med andre godsaker som sjokolade / kjeks / spekemat / ost eller lignende. Mulighetene er mange!

Dersom du tror at en opplevelsesgave er den rette gaven til dine ansatte, anbefaler vi deg å ta en titt på nettsidene til Truestory.no. De har opplevelser i de aller fleste kategorier. Du kan også velge å gi bort et gavekort på en opplevelse.

En sporty gave

En annen ting vi vil anbefale er å gi bort en sporty gave, som for eksempel kan brukes ute i tur og mark. De er viktig med fysisk trening, og man får større yteevne i de fleste aspekter i livet – også på jobb. Det er derfor positivt å oppfordre de ansatte til å holde seg i god fysisk form. Eksempler på slike gaver kan være en god tursekk, en alværsjakke, picknick-kurv, sitteunderlag, grillpinne, grillrist osv.

Interiørgave

Du kan også velge å gi bort en interiørgave. Velg gjerne klassiske ting som en lysestake, salatbolle eller blomstervase.

Gavekort

Et gavekort er på mange måter et trygt valg, da de ansatte selv får velge noe hun/han har lyst på. For å hjelpe deg litt på vei har vi satt opp en oversikt over en rekke nettbutikker som tilbyr elektroniske gavekort: Gavekort på nett.

Dersom du har gavetips som kan passe til ansatte må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *