Gave til 55-åring – Samling av flotte og unike gavetips

Ser du etter en original og morsom gave til en 55-åring? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme og originale gavetips som kan passe som til 55 -ringen.

Tips! Er du litt sent ute eller frister det rett og slett ikke så veldig å stresse rundt i butikker for å finne en gave? Da finner du kanskje noe smart her – 6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Fine forslag til gave til 55-åring

Kategorier

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt.

Hva med å gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater til 55-åringen? Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun/han er interessert i, f.eks. fotografering, dans eller matlaging.

En bokgave er en annen mulig gave til 55-åring. Her er mulighetene nesten uendelige. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva jubilanten er interessert i. Værdagbok eller slektsbok kan være artige alternativer. Eller hva med å gi bort et lesebrett som gave til 55-åring? Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover.

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. En god latter forlenger som kjent livet.

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen som gave til 55-åring.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert glede jubilanten.

Dersom 55-åringen som skal få gaven er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. På denne siden får du 16 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

En parfyme er en annen flott gave til 55-åring.Du kan gjerne forhøre deg om han / hun har noen favoritter som brukes mye. Dersom du trenger noen gode tips til hvilken parfyme som kan passe, kan du lese denne artikkelen: 7 flotte parfymer for modne kvinner. 

Et godt alternativ kan være å gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

En fotogave er en flott gave til 55-åring. Du kan for eksempel ramme inn et bilde av et fint minne dere deler sammen.
Andre eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med personlige bilder kan også være stas å få.

55-åringen fortjener garantert litt mer velvære i hverdagen. Fine eksempel på slike gaver kan være en god dag/nattkrem, håndkrem eller fotkrem. Varme, myke tøfler eller varmeteppe kan også være kjekt å ha på kalde vinterdager. Et gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie er også en flott gave til 55-åring.

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave til 55 åring. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin som gave til 55-åring.

Klær eller sko kan være en annen flott gave til 55 åring. Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller størrelse du skal velge, kan det være lurt med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk. Et annet alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter. Dersom han/hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Se også:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *