Gave til 30 åring – 73 fine og spennende gavetips

Leter du etter et originalt og morsomt gavetips til en 30 åring?

Da har du kommet til riktig sted.

På denne siden har vi samlet en rekke morsomme tips som kan passe som gave til 30 åringen.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Fine forslag til gave til 30 åring

Kategorier

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt.

Hva med å gi bort billetter til konsert 7 stand-up show / kino eller teater til 30-åringen? Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun/han er interessert i, f.eks. fotografering, dans eller matlaging.

En fotogave er en flott gave til 30 åring. Du kan for eksempel ramme inn et bilde av et fint minne dere deler sammen.
Andre eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med personlige bilder kan også være stas å få.

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. En god latter forlenger som kjent livet.

Ellers kan et smykke være en fin gave til 30 åring. For eksempel kan et halskjede, ring, armbånd eller en fin brosje være fine gaver. For mannen er slipsnål eller mansjettknapper fine alternativer. Tips! Trenger du hjelp til finne et smykke som kan passe? Sjekk ut denne siden: 9 flotte smykker som passer til en voksen dame.

En bokgave er en annen mulig gave til 30 åring. Her er mulighetene nesten uendelige. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva jubilanten er interessert i. Eller hva med å gi bort et lesebrett som gave til 30 åring? Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover.

Dersom 30 åringen som skal få gaven er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. På denne siden får du 16 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

En parfyme er en annen flott gave til 30 åring. Du kan gjerne forhøre deg om han / hun har noen favoritter som brukes mye.

Et godt alternativ kan være å gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

30-åringen fortjener garantert litt mer velvære i hverdagen. Fine eksempel på slike gaver kan være en god dag/nattkrem, håndkrem eller fotkrem. Varme, myke tøfler eller varmeteppe kan også være kjekt å ha på kalde vinterdager. Et gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie er også en flott gave til 30 åring.

En spisbar eller drikkbar gave kan også være et fint alternativ. Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe eller konfekt.

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave til 30 åring. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin som gave til 30 åring.

Klær eller sko kan være en annen flott gave til 30 åring. Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller stø rrelse du skal velge, kan det være lurt med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk. Et annet alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter. Dersom han/hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen som gave til 30 åring.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert glede jubilanten.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *