70 års gave til dame – 55 originale og morsomme gavetips

Leter du etter en original og morsom 70 års gave til dame?

Da har du kommet til riktig sted.

På denne siden har vi samlet en rekke morsomme tips som kan passe som gave 70 års gave til dame.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Fine forslag til 70 års gave til dame

Kategorier

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt. Hva med å gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater til 70-åringen? Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. fotografering, dans eller matlaging.

En fotogave er en flott 70 års gave til dame. Du kan for eksempel ramme inn et bilde av et fint minne dere deler sammen.
Andre eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med personlige bilder kan også være stas å få.

Ellers kan et smykke være en fin 70 års gave til dame. For eksempel kan et halskjede, ring, armbånd eller en fin brosje være fine gaver. Tips! Trenger du hjelp til finne et smykke som kan passe? Sjekk ut denne siden: 9 flotte smykker som passer til en voksen dame.

En bokgave er en annen mulig 70 års gave til dame. Her er mulighetene nesten uendelige. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva jubilanten er interessert i. Værdagbok eller slektsbok kan være artige alternativer. Eller hva med å gi bort et lesebrett til den leseglade? Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover.

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. En god latter forlenger som kjent livet.

Et godt alternativ kan være å gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Dersom 70 åringen som skal få gaven er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. På denne siden får du 16 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

En parfyme er en annen flott gave til 70 åring. Du kan gjerne forhøre deg om hun har noen favoritter som brukes mye. Dersom du trenger noen gode tips til hvilken parfyme som kan passe, kan du lese denne artikkelen: 7 flotte parfymer for modne kvinner. 

70-åringen fortjener garantert litt mer velvære i hverdagen. Fine eksempel på slike gaver kan være en god dag/nattkrem, håndkrem eller fotkrem. Varme, myke tøfler eller varmeteppe kan også være kjekt å ha på kalde vinterdager. Et gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie er også en flott 70 års gave til dame.

Klær eller sko kan være en annen flott 70 års gave til dame. Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller størrelse du skal velge, kan det være lurt med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk. Et annet alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter. Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med.

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert glede jubilanten.

En spisbar eller drikkbar gave kan også være et fint alternativ. Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe eller konfekt. Sjekk gjerne ut blueboxshop.no for inspirasjon og forslag til andre spiselige gaver.

En kjøkkenmaskin kan være en flott 70 års gave til dame. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *