30 års gave til mann – 50 morsomme og originale forslag

Ser du etter en morsom bursdagsgave til en 30 år gammel mann? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere forslag til morsomme 30-årsgaver til en mann.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Kategorier

1. Beard Master

beard-master

Lei av skjegg i vasken? Da kan denne smarte kappen som du fester på speilet være løsningen. Alle skjeggstubber vil samles fint opp i kappen i stedet for i vasken og på badet for øvrig. Smart, ikke sant?

Les mer om Beard Master og kjøp det her.

2. Minikjøleskap

3ac52ffeec65c505d8a6626964b8da97

Dette minikjøleskapet må være den ulitmate 30-årsgaven til en mann! Kjøleskapet er rett og slett genialt å ha med seg i bilen, på båten eller på hytta. Kjøleskapet kan få strøm gjennom sigarettenneren i bilen eller gjennom et adapter som er tilpasset vanlige norske strømuttak. I kjøleskapet er det akkurat plass til en sekspakning med 0,33 liters bokser.

Les mer om kjøleskapet og kjøp det her.

3. Ingenting

ingenting

Så hva gir man egentlig den som ikke ønsker seg noen ting, og som har alt? Kanskje det er best å høre etter når de sier at de faktisk ikke trenger noen ting, og gi dem hva de faktisk ønsker seg – nemlig ingenting! Les mer om denne morsomme gaven, og kjøp det her.

4. Toilet Golf

toilet-golf

Si farvel til kjedelige toalett-besøk med dette golfsettet. Her kan du virkelig utnytte tiden ved å perfeksjonere putten mens du gjør andre nødvendige gjøremål. Dette er en perfekt 30 årsgave til en som er glad i golf! Les mer om produktet her.

5. Sneaker socks

sneaker-socks
Disse morsomme sokkene ser akkurat ut som sneakers. Strømpene finnes i flere glade farger og kan kjøpes her. 

6. Gun Alarm Clock

gun alarm clock

En vekkerklokke er for mange et hatefult, men nødvendig objekt. Denne vekkeklokka kan kanskje gjøre det litt morsommere å våkne, og er en perfekt gave til din morgengretne venn. Når denne vekkeklokka ringer, må du nemlig skyte blink på målskiven som spretter opp. Du må klare dette flere ganger før den gir seg med å ringe. Innen du har klart dette, har du garanternt våknet!

Les mer om Gun Alarm Clock her.

7. Beer tracker

8olteller

Nå slipper du å lure på hvor mange øl du egentlig drakk i går… Denne flaskeåpneren holder tellingen for deg. Les mer om ølåpneren og kjøp den her! 

8. Emoji powerbank

Morsom nødlader formet som en emoji. Kan skaffes her

9. Oppblåsbar gåstol

Føler han som fyller år på 30 årskrisa? Da er dette en morsom (og kanskje litt frekk?) gave, som gir et morsomt hint om at vedkommende holder på å bli gammel. Kan kjøpes her. 

10. Emoji-puter

emoji-pute

Disse myke og gode putene er formet som emojier. Disse vil garantert lyse opp i sofaen!

Les mer om putene og kjøp dem her.

11. Personlig trofé

Hva med å gi bort en trofé der du selv kan velge inskripsjonen? Du kan for eksempel gi noen et trofe for å være verdens beste til å spille fifa eller kanskje verdens flinkeste til synge karaoke? Kan skaffes her. 

12. Kymera Magic Wand Universalfjernkontroll

universalfjernkontroll

Denne kule universalfjernkontrollen kan skilte seg med å være den første tryllestaven i verden som faktisk fungerer. Med noen enkle håndbevegelser kan du enkelt kontrollere de fleste elektroniske apparater; som TV, DVD-spiller, stereoanlegg og laptop. Dette må være den perfekte gaven til en som elsker Harry Potters magiske verden!

Les mer om tryllestaven og kjøp den her.

13. Ølglass med gravering

Flott ølglass der du kan ha din egen, personlige inskripsjon. Ølen må jo bare smake bedre når du har ditt eget navn på glasset? Du kan kjøpe ølglasset her.

14. Lue med skjegg

Denne luen gjør deg til en skikkelig viking! Kan kjøpes her.

15. Borat mankini

borat mankini

Alle som har sett Borat filmen, husker vel den hysteriske “mankinien” som Borat hadde på seg. En perfekt gave for en lite selvhøytidelig venn. Mankinien får du kjøpt her.

16. Artige kostymer

artige kostymer

Hva med å kjøpe et artig kostyme til jubilanten? Disse oppblåsbare kostymene får du kjøpt her, og du kan velge mellom enhjørning, struts, and, sjimpanse og badekar.

17. Bakrus-koppen

hangover cup

Bakrus-koppen er en morsom gave til den festglade vennen med fylleangst. Bakrus-koppen er et dryppfritt krus med stabile håndtak, og rommer heller 1 liter væske – perfekt til dagen-derpå. Koppen kan kjøpes her.

18. Lysende skolisser

Med disse lysende skolissene blir man garantert sett enten det er i mørket eller på dansegulvet på diskoteket. Kan kjøpes her.

19. Grillforkle med ølbelte

Ingen grilling uten øl! Dette kule grillforkledet med ølbelte kan du kjøpe hos coolshop.no. 

20. Gigantisk vingummibjørn

Gigantisk-Vingummibjørn

Denne gigantiske vingummibjørnen er mer enn 1000 ganger så stor som en vanlig vingummibjørn, og veier hele 2 kg. Du kan for eksempel sette lys i den, og bruke den som kake, eller kose deg med den helt alene (da anbefaler vi at du ikke spiser alt på en gang!). Dette er rett og slett en perfekt gave til den som er glad i vingummi. Les mer om produktet og kjøp det her. 

21. Balaklava med dyremotiv

hunde-balaklava

Er du et villdyr i skibakken, eller en hund etter after-ski? Uansett kan vi garantere at denne balaklavaen vil få frem latteren hos de rundt deg. Balaklavaen finnes også i en rekke andre dyremotiv, som for eksempel katt, rev, hund og orangutang.

Les mer om balaklavaen og kjøp den her.

22. KitchPro Kjøleglass

Lyst på en skikkelig kald øl, men lite lyst til å ødelegge ølen med isbiter? Da er dette smarte kjøleglasset løsningen. En perfekt gave til ølelsker. Du kan kjøpe glasset hos coolstuff.no.

23. Beer Sheriff

beer-sheriff

Denne hatten er flott for en øl-elskende venn som drømmer om å drikke øl og samtidig ha hendene fri. Les mer om hatten og kjøp den her.

24. Isskrape

isskrape

Er vennen din noen som fryser lett, og som liker best sol og varme? Da setter hun/han garantert pris på denne varme isskrapen som både er morsom og holder hendene varme på kalde vinterdager. Isskrapen kan kjøpes her.

25. Great White Shark Veggdekorasjon

great-white-shark-veggdekorasjon

Denne tøffe veggdekorasjonen er ikke akkurat for de lettskremte! Les mer om veggdekorasjonen og kjøp den her.

26. Pyropet-Candle

kattelys

Dette morsomme, om enn noe makabre lyset, vil åpenbare en overraskelse når du tenner på det – nemlig et kattesjelett av metall. Lyset kan kjøpes her.

27. Objektivkrus

objektivkrus

Dette må jo være den perfekte gave til (hobby)fotografen. Kruset ser akkurat ut som et objektiv, og føles som det også! Lokket er perfekt til å bruke til kakefat, og i tillegg hjelper det til å holde varmen på kaffeen. Kruset kan kjøpes her.

28. Toalettpapir med hjernetrim

hjernetrim-toalettpapir

Har du en venn eller slektning som liker hjernetrim? Da vil garantert dette morsomme dopapiret slå an! Dette er en flott gave som setter fart på både hjernen – og tarmen! Toalettpapiret kan kjøpes her. 

29. Julekuler til skjegget

juleskjeggkuler

Har du en skjeggete venn som du skulle likt og sett hadde pynta seg litt ekstra til jul? Da kan kanskje disse julekulene være en artig gave. Les mer om julekulene og kjøp de her.

30. Hidden animal mug

hidden-animal-mug

Disse kule kaffekoppene skjuler en overraskelse, og vil garantert overraske kaffegjestene dine. Inni kaffekoppene skjuler det seg nemlig forskjellige håndlagde dyr av porselen. Du kan velge lom hai, hummer, hvalross, flodhest, blekksprut eller krokodille – eller kjøpe alle seks! Les mer om koppene og kjøp dem her.

31. Ølbelte

Dette ølbeltet rommer 6 holdere for ølbokser eller flasker, og lar deg ha drikka di lett tilgjengelig samtidig som du har frie hender. I tillegg kan du skryte på deg en 6-pk på magen uten at du trenger å kjøpe abonnement på treningsstudio eller følge noen diett! Kjekt eller hva? Du kan kjøpe ølbeltet her.

32. Potty piano

potty-piano

Med dette pianoet blir det garantert slutt på kjedelige dobesøk. På kjøpet følger det med et notehefte, så da er det bare å spille i vei. Les mer om pianoet og kjøp det her.

33. Lue med innebygde hodetelefoner

Denne luen har innebygde hodetelefoner, og er den perfekte gaven til noen som både liker musikk og å holde seg varm på ørene. Denne luen er flott når man for eksempel driver vintersport, som ski, skøyter, snowboard eller lignende, da vanlige øretelefoner ellers har lett for å falle av. Les mer om dette smarte produktet her.

34. Baconskive-kostyme

baconskive

Dette morsomme baconskive-kostymet vil garnatert få frem latteren. Dette er den perfekte gaven til noen som ønker å bli behandlet som et stykke kjøtt…

Les mer om kostymet og kjøp det her.

35. Emoji toalettpapir

Morsomt toalettpapir med emojier. Kan skaffes her.

36. Øl-dusjforheng

Dette dusjforhenget er ideelt for en skikkelig øl-entusiast. Dette er uten tvil en morsom gaveide som du kan kjøpe her.

37. Verdens største puslespill

puslespill

Dette puslespillet er med sine 40320 biter verdens største! Det har flotte bilder fra noen av Disneys største filmer, og er, når det er ferdig, hele 6,8 meter langt og 1,9 meter høyt!

Les mer om puslespillet her.

38. Vinglassflaske

vinflaske

Dette vinglasset er en flott og humoristisk gave til noen som er glad i vin, men ikke så glad i måtehold. På flasken står det  ”Finally a wine glass that fits my needs!”. Les mer om produktet her.

39. Squatty Potty

squatty-potty

Dette produktet kan kanskje komisk, men det har også faktisk nytteverdig. For visste du at du mest sannsynlig har sittet feil på toalettet hele livet? Det mest naturlige for tykktarmen er å sitte på huk, dette får muskelen nær tykktarmen til å slappe bedre av, og får det å gå på do blir lettere! Squatty potty er et hjelpemiddel som anbefales av leger. I tillegg virker det lindrende ved oppblåshet, hemoroider, irritabel tarm og for de som har svak muskulatur i bekkenbunnen. Les mer om squatty potty, og kjøp produktet her. 

40. Oppblåsbar bamse-stol

gummy-chair

Denne morsomme stolen er oppblåsbar, og er formet som en bamse. En garantert suksess for hele familien. Les mer om stolen og kjøp den her!

41. Belte med flaskeåpner

Stort mer praktisk enn dette blir det vel ikke? Dette kule beltet har innebygd flaskeåpner, og gjør at du alltid er klar for en øl. Du kan kjøpe beltet her.

42. Toalettbasket

toalettbasket

Hvorfor ikke effektivsere tiden når du er på do, og samtidig trene opp dine evner i basketball? Kurven fester du enkelt på badet med de medfølgende sugekoppene.

Denne gaven kommer garantert til å få frem latteren til en som er glad i basketball.

Kjøp toalettbasket på denne siden.

43. Syngende abbor

En morsom og syngende abbor har vel alle bruk for? Den synger “Don’t worry, be happy” eller “I will survive”, og slår i takt med halen! Du kan skaffe den her.

44. Gigantisk vinglass

vinglass

Dette gigantiske vinglasset er en morsom gave til en venn som liker vin. Aldri har det vært enklere å “nøye seg” med kun ét glass! Glasset rommer hele 2,25 liter, noe som tilsvarer så mye som tre vinflasker, eller nesten en hel kartong med vin! Du kan lese mer om vinglasset og kjøpe det her. 

45. Boks med tidslås

kitchensafe

Dersom vedkommende ofte er på diett, kan kanskje denne boksen med tidslås være en artig gave. Boksen fungerer slik at du putter oppi kjeks, sjokolade eller andre fristelser, og så setter du et tidspunkt til når det skal gå an å åpne boksen. Det går selvfølgelig an å låse inn andre ting også, som for eksempel mobiltelefon, fjernkontroll – eller andre ting som stjeler fokus når du helst skulle få gjort noe fornuftig. Du kan lese mer boksen og kjøpe den på denne siden.

46. Badebalje for voksne

En morsom og deilig gave til noen som er glad i å bade, men som ikke har eget badekar.  Badebalje er kompakt, men har alikevel plass til 200 liter vann. En perfekt gave til noen som har plass til eget badekar. Kjøp badebaljen her.

47. Unicorn – krus som skifter farge

Manen til enhjørningen blir regnbuefarget når du heller oppi varm væske.  Med dette kruset er det umulig å være morgengretten. Kruset kan du kjøpe her.

48. 4D by-puslespill

4d-puslespill

Dette kule puslespillet finnes for alle de kuleste storbyene, som for eksempel New York, London, Pars og Hong Kong. Du får også lære litt om arkitekturhistorie i samme slengen, da alle bygningene skal plasseres ut i kronologisk rekkefølge. Les mer og puslespillet og kjøpe det her.

 

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *