20 års gave til mann – 81 smarte og spennende gavetips

Lurer du på hva du skal kjøpe i 20 års gave til mann?

Da har du kommet til helt riktig sted.

Her har vi samlet en rekke gode gavetips.

Tipsene kan passe både som julegave og bursdagsgave, eller rett og slett som en «bare-fordi»-gave.

Tips! 
Er du ute i siste liten, og er redd du ikke rekker fristen for å få gavene levert om du handler på nettet?
Du har faktisk fortsatt mange muligheter for å handle gaver på nettet, uten tanke på leveringsfrist! Sjekk ut: 10 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til 20 års gave til mann

Kategorier

En 20 åring har akkurat startet voksenlivet, og har kanskje mange praktiske behov dersom de akkurat har flyttet ut fra redet. Kjøkkenutstyr, dynetrekk og interiør er derfor en flott 20 års gave til mann.

Du kan også vurdere å kjøpe klær eller sko i 20 års gave til mann. Dersom du er usikker på hva som er riktig stil kan du for eksempel gi bort et gavekort i klesbutikk.

Et brettspill er en annen flott 20 års gave til mann, og er en fin aktivitet for hele familien eller vennegjengen. Dersom 20-åringen spiller mye dataspill, kan det også et kult dataspill være en sikker vinner.

En teknologisk gave er et annet fint alternativ. Du kan for eksempel gi bort en mobiltelefon, et nettbrett eller en PC i 20 års gave til mann. En gadget er også en flott gave til 20 åring.
Et abonnement på Netflix eller Spotify er en annen fin gave 20 års gave til mann.

Bøker er en flott 20 års gave til mann, som kan bringe mye mye glede og spenning inn i hverdagen. Du kan også vurdere et abonnement på et ukeblad som 20 års gave til mann. Et abonnement i en bokklubb eller abonnement på lydbøker er en annen fin 20 års gave til mann.

Alternativt kan du gi bort et gavekort på abonnement hos storytel NO, som ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. Har du andre forslag til 20 års gave til mann? Da må du gjerne tipse oss i kommentarfeltet.

Se også

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *