10 flotte smykker til kjæresten

Ser du etter en flott smykke til din kjæreste eller kone, men er litt usikker på hva du skal velge? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi valgt ut 10 flotte smykker som passer flott til damen i ditt liv.

1. Hjerteanheng av hvitt gull

hjerteanheng

Dette vakre hjerteanhenget av hvitt gull er besatt av intet mindre enn 27 små diamanter. En garantert suksess som gave under juletreet eller til bursdagen. Les mer om smykket og kjøp det her.

2. Armbånd med diamantanheng

diamantarmband

Dette nydelige gullarmbåndet har et hjerteanheng i diamant. Les mer om armbåndet, og kjøp det her.

 

3. Diamantring med 5 hjerter

hjertering

Denne flotte ringen i hvitt gull har fem diamanter, og er en flott gave til kjæresten. Les mer om ringen og kjøp den her.

 

4. Gullørepynt

gullorepynt

Denne flotte gullørepynten med Swarovski krystaller er en garantert suksess under juletreet eller som bursdagsgave. Les mer om ørepynten og bestill den her.

 

5. Gullsmykke

gullsmykke

Dette lekre diamatsmykket er i gult gull, og er et flott tilbehør til ethvert antrekk. Smykket passer perfekt som gave til kjæresten eller kona. Les mer om smykket og bestill det her.

6. Evighetssmykke

evighet

Dette flotte gullsmykket har et anheng med symbolet “evighet”, og har stener i zirkonia. En flott symbolsk gave til kjæresten eller kona. Les mer om smykket og kjøp det her.

 

7. Diamantring med hjerte

diamantringhjerte

Denne vakre diamantringen er i hvitt gull, og har en flott hjerteformet fatning med diamanter. Garantert en suksess som gave under juletreet eller til bursdagen. Les mer om ringen og kjøp den her. 

8. Rosegull hjerte-anheng

rosegull

Dette smykket i rosegull passer fint som en gave til kona eller kjæresten. Det har et klassisk design som passer alle aldre. Les mer om smykket og kjøp det her.

9. Ørepynt i sølv

orepynt

Denne flotte ørepynten i sølv og med zirkonia-stener vil garantert sette din kjærestes hjerte i brann. Les mer om produktet og kjøp det her.

10. Armbånd  med rosé sølv og zirkonia

hjertearmband

Dette lekre designarmbåndet er en flott gave til den stilbevisste kvinne. Les mer om produktet og kjøp det her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *