15 kule gadgets som passer perfekt til bursdags- eller julegave

Ser du etter en flott bursdagsgave eller julegave til en teknikk-interessert person? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere flotte forslag til gadgets som du kan gi i gave.

1. Hoverboard

hoverboard

Hva med å gi bort et kult hoverboard i gave?

Et hoverboard er et selvbalansert brett med to hjul og trykkfølsomme plater. Du kjører brettet ved å lene deg fremover eller bakover. Denne typen brett har blitt svært populært den siste tiden, kanskje spesielt blandt den yngre garde. Les mer hoverboard og kjøp det på teknikmagasinet.no.

 

2. Styr PCen med en banan!

012b0b8e94e07a68f34b050c914b3075

Med MaKey MaKey kan du bruke nesten hva som helst til å styre datamaskinen din. Du kan spille piano på bananer eller bruke trappetrinnene i trappen din som tangenter, eller så kan du spille super mario med trolldeig. Hvordan er dette mulig, lurer du? Se videoen under for svar.

Les mer om Makey Makey og kjøp det her.

 

3. Kymera Magic Wand Universalfjernkontroll

universalfjernkontroll

Denne kule universalfjernkontrollen kan skilte seg med å være den første tryllestaven i verden som faktisk fungerer. Med noen enkle håndbevegelser kan du enkelt kontrollere de fleste elektroniske apparater; som TV, DVD-spiller, stereoanlegg og laptop. Dette må være den perfekte gaven til en som elsker Harry Potters magiske verden!

Les mer om tryllestaven og kjøp den her.

 

4. Godteriautomat

godteriautomat

Hvem drømmer vel ikke om å ha sin egen, private godteriautomat?

Denne godteriautomaten fungerer slik at en godtebit ramler ut når du holder frem hånden. Du kan forøvrig fylle den med det godteriet du vil, men det er viktig at bitene ikke er for store, og at de kan rulle. Du kan også fylle den med nøtter.

Les mer om godteriautomaten og kjøp den hos teknikmagasinet.no.

 

5. Nomad Wallet – iPhonelader

iphonelader

Denne kule lommeboken kommer med en innebygget iPhone-lader.  Lommeboken sørger for at du både har et sted å oppbevare penger og kredittkort, samt at den gjør det mulig å å lade uten å være i nærheten av en stikkontakt. Les mer om produktet og kjøp det her.

 

6. Mini-nintendo

nintendo

Mange er oppvokst med denne spillkonsollen fra nintendo, og den er nå tilbake i en ny mini-versjon.

Nintendo Classic Mini NES er som klonet av orginalen, bare at den er i et mye mindre format. Den kan kobles direkte til TVen ved hjelp av HDMI, og kommer forhåndsinstallert med 30 klassiske nintendo-spill. Finn ut hvilke spill som er inkludert, og les mer om spillmaskinen på teknikmagasinet.no. 

 

7. Kopp som rører rundt i kaffeen selv

self-stirring-mug

I denne kule koppen trenger du ikke noen skje, den rører rundt i kaffeen selv! Les mer om koppen og kjøp den hos teknikmagasinet.no.

 

8.  Polaroid ZIP Instant Fotoskriver

fotoskriver-2

Hadde det ikke vært fint å kunne skrive ut bildene du tar på smarttelefonen eller med nettbrettet med en gang? Denne lille, smarte skriveren gjør det mulig. Ved å installere en app som registerer skriveren på smarttelefonen din, kan du enkelt skrive ut bildene på en blunk. For å gjøre printeren portabel er det i tillegg inkludert et oppladbart batteri, som holder til ca 25 utskrifter. Smart, ikke sant? Les mer om printeren og kjøp den her.

 

9. Minikjøleskap

3ac52ffeec65c505d8a6626964b8da97

Dette lette og fleksible kjøleskapet er rett og slett genialt å ha med seg i bilen, på båten eller på hytta. Kjøleskapet kan få strøm gjennom sigarettenneren i bilen eller gjennom et adapter som er tilpasset vanlige norske strømuttak. I kjøleskapet er det akkurat plass til en sekspakning med 0,33 liters bokser.

Les mer om kjøleskapet og kjøp det her. 

 

10. Gjør om hoverboardet til gocart

hoverboard-go-cart

Visste du at det er mulig å gjøre om hoverboardet til en gocart? Setet er enkelt å montere, og du kan også montere på en mobilholder og suse avgjårde på pokemon-jakt.

Les mer om gocarten og kjøp den på teknikmagasinet.no.

11. Kulebane

kulebane

Denne kulebanen er en morsom gave. Her kan du skape baner som du vil, her er det kun fantasien som setter grensene for hvor kulen vil trille. Les mer om kulebanen og kjøp den hos teknikmagasinet.no. 

 

12. VR-briller

vr-briller

Hva med å gi bort VR-briller, og la mottakeren få lov til å hoppe inn i en helt annen verden? Dette blir garantert dagens kuleste gave. Les mer om VR-briller, og kjøp de her.

 

13. Nøkkelfinner til smarttelefon

nokkelfinner

Dette må være den perfekte gaven til den litt distre rotekoppen, som aldri klarer å holde styr på nøklene sine.

Du fester alarmbrikken på den tingen du vil holde orden på, og så kobler du brikken til smarttelefonen din via bluetooth. Les mer om nøkkelfinneren og kjøp den her.

 

14. Smartklokke

smartklokke

En smartklokke kan på visse områder erstatte en mobiltelefon, og plasserer viktige apper og meldinger rett på håndleddet ditt. Vi anbefaler smartklokken Pebble som har fargeskjerm, er vanntett, og har et intuitivt grensesnitt. Les mer om klokken og kjøp den her.

 

15. Roboten WowWee MiP

robot

Denne kule roboten har flerfoldige funksjoner, og kan gjøre alt fra å bære ting, bokse, kjmpe med laser og danse! Du kan styre roboten ved hjelp av håndbevegelser, eller så kan du laste ned en gratisapp som gjøre det mulig å styre roboten akkurat slik du vil.

Les mer om roboten og kjøp den her. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *