Gave til hund – 15 flotte tips som passer til både hund og eier

Ser du etter bursdagsgave eller julegave til en person som elsker hunder? Eller kanskje gaven skal være til hunden selv? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg mange artige forslag til gaver.

1. Håndfritt Hundebånd

handfritt-hundeband

Dette smarte hundebåndet lar deg lufte hånden mens du samtidig har frie hender. Hundebåndet fester du enkelt rundt håndleddet, og vipps så har du hendene fri! Smart, ikke sant? Du kan lese mer om hundebåndet og kjøpe det her.

2. Ringeklokke til hunden

ringeklokke-hund

Er du lei av bjeffing utenfor døren, men ønsker ikke å ødelegge døra med en egen hundeluke? Da kan en egen ringeklokke til hunden være tingen! Klokken kommer med en IR sensor, som du kan plassere den der hunden pleier å vente på å få komme inn. Med en gang hunden aktiverer sensoren, vil ringeklokken ringe, og du kan gå og åpne! Fordelene med dette er mange, det er mellom annet mer innbruddsikkert å ikke ha hundedør, og du slipper å løpe frem og tilbake til døren for å kikke etter et husdyr som kanskje har snust seg ferdig. Du kan lese mer om ringeklokken og kjøpe den her.

 

3. Apportkanonen iFetch

apportkanon

Denne apportkanonen er alle hunders store drøm. Den er oppladbar og kan kaste baller opptil 12 meter av gårde, og vil garantert underholde hunden din i mange timer. Det finnes to varianter av apportkanonen, en tilpasset store hunder, og en tilpasset til små hunder.

Les mer om og kjøp Apportkanonen iFetch Too til store hunder her.

Les mer om og kjøp Apportkanonen iFertch til små hunder her.

 

4. Balaklava med hundemotiv

hunde-balaklava

Er du et villdyr i skibakken, eller en hund etter after-ski? Uansett kan vi garantere at denne balaklavaen vil få frem latteren hos de rundt deg. Balaklavaen finnes også i en rekke andre dyremotiv, som for eksempel katt, rev, hund og orangutang.

Les mer om balaklavaen og kjøp den her.

 

5. Julepakke med leker

leker-hua

Hos hundepoter.no kan tilby en rekke julepakker, med forskjellige leker som er ferdig innpakket i en julepose. De har også julestrømpegaver. Se utvalget deres her. 

 

6. Hundekrus

hundekrus

Disse morsomme krusene er utformet som hundens beste venn, og finnes i flere forskjellige raser. Her er det bare å velge ut favorittrasen, eller kanskj du heller vil starte kennel i kjøkkenskapet.

Les mer om koppene og se alle de forskjellige rasene her.

 

7. Hundeseng

hundeseng

Alle hunder fortjener en flott hundeseng. Hundepoter.no kan tilby en rekke fine hundesenger, som passer til både små og store hunder. Se utvalget deres her.

 

8. Pooch Selfie

pooch-selfie

Hunder er ikke så enkle å fotografere, helst vil se på alt annet enn kameralinsen. Derfor har noen smarte hoder funnet opp Pooch Selfie, som er en ball som sitter i en holder som du enkelt kan feste på smarttelefonen din. Denne ballen vil enkelt fange hundens oppmerksomhet, og vil garantert resultere i mange flotte selfier av deg selv sammen med menneskes beste venn.

Les mer om denne morsomme oppfinnelsen og kjøp det her.

 

9. Doggy Bag

Contact Andy Cahill - Photographer 07831 204711

Har hunden blitt våt eller sølete etter et forfriskende bad? Da er det kanskje ikke så fristende å slippe den inn i en ren og tørr bil. Da er det flaks for deg at du har Doggy Bag, som gjør at du enkelt å raskt kan tørke av hunden din samtidig som du slipper å søle til bil og gulv. Doggy bag samler opp grus og skitt, og du rister det bare ut. I tillegg absorberer den vann ti ganger så hurtig som et vanlig håndkle. Enklere blir det rett og slett ikke.

Les mer om Doggy Bag og kjøp den her.

 

10. T-skjorte med 3D-effekt

uten-navn

Dette må være den ultimate t-skjorten for hundeeieren. Les mer om t-skjorten og kjøp den her.

 

11. Løvemanke til hunden

lovemanke

Føler hunden din seg litt som en løve, eller liker den bare å kle seg ut? Da er denne løvemanken tingen. Latter er garantert, og dette er også en flott utkledning til karnevall/halloween eller til en annen festlig anledning. Les mer om løvemanken og kjøp den her.

 

12. Tesil med hund

tesil-hund

Denne søte te-silen vil garantert bedåre de fleste som er glad i hunder. Lese mer om te-silen og kjøpe den her.

 

13. Bokstøtte

bokstotte

Denne bokstøtten vil garantert ta seg godt ut i bokhylla til enhver hundeeier. Du kan lese mer om bokstøtten og kjøpe den her.

 

14. Hundebilde på lerret

bilde

Hva med å gi bort et fint hundebilde på lerret? Photowall.no har mange flotte varianter å velge mellom. Se utvalget deres her.

 

15. Hundetøfler

tofler

Disse søte tøflene er både søte og myke, og vil garantert glede enhver hundeeier. Les mer om tøflene her.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *